سیر سیاه چه طعمی دارد 2023-04-04

سیر سیاه چیست؟ خواص عجیب و غریبی که شما را شگفت زده می کند

ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده، بر روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. طعم شیرین و حالت ژلاتینی آن باعث شده است که بتوان آن را به انواع خوراک گوشت و سبزیجات اضافه کرد. مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری می‌رساند. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر له‌شده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که به‌طور سنتی با استفاده از هاون چوبی له می‌شود. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط ​​قرار دهید.

همچنین، افرادی که از داروهای ضد فشار خون استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر سیاه احتیاط کنند. زیرا مصرف هم‌زمان آن با این داروها ممکن است باعث افت بیش از حد فشار خون شود و علائمی مانند سرگیجه، ضعف و خستگی ایجاد کند. افرادی که از داروهای ضدانعقاد خون مانند وارفارین، هپارین یا آسپرین استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر سیاه احتیاط کنند، زیرا ممکن است اثر رقیق‌کنندگی خون را افزایش داده و خطر خونریزی را بیشتر کند. به علاوه بهتر است، بيماران حداقل 7 روز قبل از جراحي از پیش تعیین شده، مصرف گياه را متوقف نمايند. سیر سیاه به دلیل ترکیبات زیست‌فعال و خواص آنتی‌اکسیدانی قوی، به عنوان یک ماده مفید برای سلامت بدن شناخته شده است.

در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را می‌دهد. با این حال، سرشار از اسیدهای آمینه، فیتونوترینت‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است. دارای ترکیب بیشتری به نام S-Allylcysteine (SAC) نسبت به سیر معمولی است. خوب است بدانید که SAC به بدن در جذب آلیسین _دارای اثرات ضد ویروسی، باکتری، انگلی و قارچی _کمک می‌کند. با توجه به پژوهش‌ها، تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام «آمیلوئید بتا» باعث التهاب در مغز می‌شود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. علاوه بر این، سیر سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود، از التهاب مزمن که یکی از عوامل اصلی چاقی است، جلوگیری می‌کند. التهاب می‌تواند متابولیسم را کاهش داده و فرآیند سوزاندن چربی را مختل کند. با کاهش التهاب، بدن راحت‌تر می‌تواند چربی‌های اضافی را بسوزاند و وزن خود را کاهش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند.

مطالعات نشان می‌دهند سیر سیاه می‌تواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همه‌ی این‌ها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند. سیر سیاه به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که به طور مؤثری رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و فرآیند پیری را تسریع می‌کنند. با خنثی شدن این مولکول‌ها، از تخریب سلول‌های پوست، قلب، و سایر اندام‌ها جلوگیری می‌شود.

سیر سیاه می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است. با توجه به وضعیت بدن شما، مصرف توصیه شده حدود 1 تا 3 حبه سیر سیاه در روز است اما ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. داروهای کاهش دهنده فشار خون به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه فشار خون بالا را بیشتر از سیر معمولی کاهش می دهد. در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است. سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد. اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود.

در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیم‌شده نیاز داریم. بوته‌های سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتی‌گراد و رطوبت زیاد نگهداری می‌شوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر می‌شود. در این مطلب از داروخانه آنلاین مثبت سبز، به معرفی سیر سیاه و پرسش‌های پر تکرار مرتبط با آن پرداختیم. استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما می‌تواند طعم خاصی را به تمام طعم‌هایی که تا به حال امتحان کرده‌اید و می‌شناسید، اضافه کند. این ماده سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی است که در کنار لذت بردن از طعم آن در غذاهای مختلف، می‌توانید از خواصی که برای سلامت انسان به همراه دارد نیز استفاده کنید.

شما می‌توانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا به‌عنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. همچنین، قیمت سیر سیاه لاغری در مقایسه با انواع دیگر ممکن است کمی بیشتر باشد، چرا که معمولاً تحت فرایندهای خاصی تولید می‌شود.

سیر سیاه دکتر بیز

در حوزه سلامت قلب و عروق، خواص سیر سیاه مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. ترکیبات فعال موجود در سیر می‌توانند به بهبود جریان خون کمک کنند و شواهد علمی نشان می‌دهند که مصرف آن ممکن است در کاهش فشار خون نقش داشته باشد. افزون بر این، خواص ضدالتهابی و آنتی‌باکتریایی سیر سیاه باعث کارآیی بهتر دستگاه گوارش می‌شود. همچنین، یافته‌های علمی نشان می‌دهند که این ماده در تنظیم سطح قند خون و افزایش حساسیت به انسولین تأثیرگذار بوده و می‌تواند در مدیریت دیابت مفید باشد. خواص سیر سیاه برای زنان همچنین شامل اثرات مثبت بر سیستم قلب و عروق است. این فرآورده طبیعی می‌تواند با کاهش فشار خون و بهبود جریان خون، خطر بیماری‌های قلبی را که در دوران یائسگی افزایش می‌یابد، کاهش دهد.

برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.

در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. برای جلوگیری از عوارض، توصیه می‌شود که سیر سیاه در مقادیر متعادل مصرف شود و افراد با شرایط خاص قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند. افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند.

برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید می‌آورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمی‌شود. مصرف سیر سیاه با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد مبارزه می کند و برای ورزشکارانی که می خواهند، مقاومت بدنشان را بالا ببرند توصیه می شود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است.

اما اگر مایل به نگهداری طولانی‌مدت هستید، می‌توانید آن را درون محفظه‌ای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که می‌توانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سس‌های مخصوص سالاد اضافه کنید. گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. چون سیر سیاه بوی تندی ندارد، خوردن آن برای کسانی که از بوی سیر خوششان نمی‌آید، راحت‌تر است. همچنین، می‌توان از سیر سیاه به عنوان یک راه‌حل طبیعی برای کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید نیز بهره‌برداری کرد. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود.

سلامتکده یک پایگاه جامع درباره سلامتی و بهداشت است که تلاش می کند اطلاعات شما را درباره سلامت، طب سنتی، گیاهان دارویی و مسائل پزشکی بالا ببرد. سیرساه همچنین ممکن است با داروی ضد HIV به نام ساکویناویر تداخل داشته باشد. سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد.

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، می‌تواند باعث مسمومیت شود. برای بهره‌مندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضه‌ای، پیشنهاد می‌شود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود.

در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایه‌های چربی شکمی نازک‌تری داشتند. سیر سیاه برای محافظت از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از مصرف الکل و کاهش چربی کبد مفید است. تبلیغات شرکت‌های مختلف درباره خواص سیر سیاه در این زمینه نیز باید با احتیاط بررسی شود. بنابراین، اگر قصد استفاده از سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است انتظاراتی معقول داشته باشید. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است.

این ترکیبات می‌توانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاین‌ها (پروتئین‌های مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوان‌ها و تقویت عمومی بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد می‌شود که طی تخمیر تولید می‌شوند و انرژی بیشتری فراهم می‌کنند. سیر سیاه سیر خامی است که آن را برای چند هفته طی شرایط کنترل‌شده در رطوبت و دمای بالا (۶۰ تا ۸۷ درجه سانتی‌گراد) نگهداری می‌کنند. در نتیجه، حبه‌های سیر در اثر واکنش میلارد به رنگ قهوه‌ای و سپس سیاه درمی‌آیند.

سیر سیاه دارای خواص ضدالتهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب و حساسیت کمک کند. سیر سیاه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند رادیکال‌های آزاد را از بین ببرد و به کاهش حجم و وزن تومورهای سرطانی کمک کند. سیر حاوی مواد لینولئیک است که می توانند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کنند. چنانچه در مطلب خواص سیر در بخش سلامت نمناک هم خواندید این ماده در سیر تازه بیشتر وجود دارد؛ اما اینکه سیر سیاه روی مشکلات نعوظ (و نه زود انزالی) موثر باشد، هنوز به اثبات نرسیده است. سیر سیاه همان سیر سفید تخمیر شده است که 4 تا 5 برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد.

این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود. باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران و آنهایی که می خواهند مقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یا کمبود خواب مبارزه میکند . این فراورده برای اولین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید گردید.

برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است.

همچنین، این ماده به افزایش ترشح انسولین از پانکراس کمک می‌کند و به این ترتیب سطح قند خون را در محدوده طبیعی نگه می‌دارد. علاوه بر این، سیر سیاه از طریق کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، از آسیب به سلول‌های بتای پانکراس (تولیدکننده انسولین) جلوگیری می‌کند که نقش کلیدی در کنترل طولانی‌مدت دیابت دارد. از نظر گوارشی، خواص سیر سیاه برای معده شامل کاهش تحریکات ناشی از ترکیبات گوگردی سیر خام است که باعث می‌شود مصرف آن برای افرادی که معده حساس دارند، آسان‌تر باشد. در زمینه لاغری، برخی مطالعات نشان داده‌اند که سیر سیاه ممکن است با افزایش متابولیسم و کاهش اشتها در فرآیند کنترل وزن دخیل باشد. در رابطه با فواید سیر سیاه برای مو، وجود ترکیبات مغذی از جمله گوگرد و ویتامین‌های گروه B می‌تواند باعث تقویت ریشه‌های مو و کاهش ریزش شود.

این خاصیت باعث می‌شود که مواد غذایی سریع‌تر و مؤثرتر هضم شوند و احساس سنگینی و ناراحتی پس از غذا خوردن کاهش یابد. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل یا افزودنی به غذا، راهکاری طبیعی برای بهبود کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت محسوب می‌شود. در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روش‌های مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب می‌تواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. در یک مطالعه حیوانی دیگر، عصاره سیر سیاه به کاهش تری‌گلیسیرید و کلسترول تام در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کمک کرد. بالا رفتن سطح تری‌گلیسیرید و کلسترول تام در خون معمولا نشان‌دهنده افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است.

سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد. سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد . کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود.

سیر سیاه یک ماده غذایی تخمیری است که به دلیل افزایش ترکیبات طبیعی، فواید زیادی برای سلامت بدن دارد. برای حفظ سلامت عمومی، مصرف روزانه 1 تا 2 حبه به‌صورت خام یا همراه با غذا توصیه می‌شود. برخی افراد آن را به سالاد، غذاهای کم‌چرب یا نوشیدنی‌های گیاهی اضافه می‌کنند تا جذب مواد مغذی آن افزایش یابد. همچنین، در طب سنتی کره‌ای، سیر سیاه را به‌عنوان مکمل در نوشیدنی‌های انرژی‌زا استفاده می‌کنند. علاوه بر این، سیر سیاه به شکل مکمل‌های غذایی، عصاره یا پودر نیز در دسترس است که می‌تواند در رژیم‌های خاص مورد استفاده قرار گیرد.

در میان فرآورده‌های سیر خام، سیر سیاه یکی از شناخته‌شده‌ترین مواد غذایی موجود در بازار جهانی است. این ماده‌ی غذایی برای نخستین بار در کشور کره و برای مصارف دارویی به وجود آمد. جدا از مصارف آشپزی و دارویی، این ماده برای تولید نوشابه‌های انرژی‌زا و شکلات هم کاربرد دارد.

هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا می‌شوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید.

در برخی موارد، مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک شود. پس از آماده‌شدن سیرهای سیاه، می‌توانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. آرام‌پز یا پلوپز را روی حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنه‌شدن سیرها تأمین می‌شود و سیرها نمی‌پزند.

ترکیبات گوگردی و آنتی‌اکسیدانی موجود در این ماده می‌توانند باعث تنظیم سطح تستوسترون و افزایش کیفیت اسپرم شوند. برخی تحقیقات نیز نشان داده‌اند که سیر سیاه ممکن است با افزایش میل جنسی و بهبود عملکرد تولیدمثلی مرتبط باشد. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی است که می‌تواند به کاهش استرس اکسیداتیو و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. این ویژگی‌ها می‌توانند تأثیر مثبتی در کاهش التهاب عضلانی و افزایش سطح انرژی داشته باشند که در نتیجه به ارتقای عملکرد ورزشی و استقامت بدنی منجر می‌شود.

همچنین، خاصیت پروبیوتیکی ترکیبات موجود در سیرسیاه ممکن است به بهبود عملکرد روده و کاهش یبوست کمک کند. در ادامه به طور دقیق تر به بررسی برخی خواص گزارش شده از سیر سیاه می‌پردازیم. در طب سنتی ایرانی، سیر به دلیل طبیعت گرم و خشک خود برای تقویت عملکرد گوارش، ارتقای سیستم ایمنی، کاهش التهاب و بهبود گردش خون توصیه شده است.

آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی، تأثیر چشمگیری در افزایش سلامت پوست و مو دارد. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش ترکیبات مفیدی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و پلی‌فنول‌ها می‌شود که نقش مهمی در محافظت از پوست در برابر آسیب‌های محیطی و استرس اکسیداتیو دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک می‌کنند.

بر اساس آمار موجود، تقریبا ۱ میلیارد نفر در سرتاسر دنیا با مشکل فشار خون مواجه هستند. لازم به ذکر است که خواص سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه ده برابر بیشتر است و سبب کاهش فشار خون و ناراحتی‌های قلبی می‌گردد. جلوگیری از گرفتگی رگ‌ها و عروق از دیگر خوبی های سیر سیاه بوده که خطر سکته را کاهش خواهد داد. همچنین بر اساس تحقیقات انجام شده، پتاسیم موجود در سیر سیاه و ویژگی ادرار آور بودن آن سبب شده که این ماده نقش مفیدی در درمان بیمارانی که با ناراحتی های کلیوی دست و پنجه نرم می‌کنند، داشته باشد. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیب‌های قلبی ناشی از دیابت جلوگیری می‌کند. این ویژگی‌ها سیر سیاه را به یک گزینه قدرتمند برای حمایت از سلامت قلب و عروق در بلندمدت تبدیل کرده است.

½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این ماده، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به ترمیم آسیب‌های پوستی کمک می‌کنند. ترکیبات فعال موجود در سیر می‌توانند به کنترل قند خون کمک کنند و مقاومت به انسولین را کاهش دهند. این خاصیت، آن را به یک گزینه عالی برای افراد دیابتی یا کسانی که در معرض ابتلا به دیابت هستند، تبدیل کرده است. سیر سیاه که به دلیل فرایند تخمیر و تغییرات شیمیایی در ترکیبات آن، به یکی از پرخاصیت‌ترین خوراکی‌ها تبدیل شده است، امروزه در طب سنتی و حتی پزشکی مدرن جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است.